Travel & Leisure

BACH er blandt landets førende advokatfirmaer med indsigt i rejsebranchen og reglerne om flytransport, herunder rejsendes rettigheder.

BACH er fast advokatforbindelse for flere flyselskaber og varetager deres sager om flypassagerers rettigheder, f.eks. i forbindelse med aflysninger, forsinkelser og andre uregelmæssigheder i flytransporten. Området er omfattet af EU-regulering, som vi kender til bunds tillige med den relaterede praksis fra EU-domstolen. Vi har løbende et 4-cifret antal sager verserende herom på vegne af en række flyselskaber. Mange af sagerne afgøres i retten.

Herudover er BACH rejsebranchens advokatforbindelse, og vi er fast advokat for Danmarks Rejsebureau Forening og en række af foreningens medlemmer. Vi har dyb indsigt i reguleringen af rejsebranchen, herunder lovgivningen om pakkerejser og om rejsegarantifonden. Vi fører regelmæssigt retssager om spørgsmål af principiel betydning for branchen, herunder har vi ført en principiel sag mod Forbrugerombudsmanden om det såkaldte ”agentforbehold”.

Vores eksperter

Niels Christian Døcker
ncd@bach.law | +45 27 10 04 02

Torkil Høg
th@bach.law | +45 20 20 10 98