Niels Christian Døcker

Advokat (L), partner
+45 27 10 04 02
ncd@bach.law

Niels Christian Døcker

  • M&A (Virksomhedsoverdragelser)
  • Konkurrenceret
  • Persondataret
  • Distributionsaftaler
  • Immaterialret
  • Transportret og flyforsinkelser (Forordning 261)

Danmark bliver mere og mere hot i udlandet og ikke kun på grund af vores film, design, gastronomi, arkitektur og anden kultur. Vi kan noget, som får stadig flere virksomheder og kapitalfonde fra det meste af verden til at ville være her. Det skal vi få det maksimale ud af og det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Jeg brænder således virkelig for juraen, men endnu mere for, at du føler dig tryg i rådgivningen gennem den tillid, som jeg sætter en ære i at opbygge til og med mine klienter.

Jeg rådgiver både danske og udenlandske selskaber, der via opkøb ønsker at etablere sig i Danmark. Min rådgivning inkluderer omfattende undersøgelser gennem due diligence processer samt udarbejdelse af overdragelsesaftaler og styring af forhandling.

Yderligere har jeg mange års erfaring inden for alle former for distributionsaftaler – både fra ind- og udland. Derudover rådgiver jeg inden for immaterialret primært med fokus på varemærker, ophavsret, royalties og licensaftaler.

Også inden for transport har jeg dyb indsigt, da jeg igennem mange år har repræsenteret meget store luftfartsselskaber i sager om forsinkelser, aflysninger mv. og vel gennem årene har haft mere end 2.000 sager gennem vores flyafdeling.

Endelig sidder jeg i bestyrelsen for en række selskaber herunder Askovfonden, der gennem årtier har hjulpet udsatte personer i tæt samarbejde med talrige kommuner. Også i Danske Advokaters bestyrelse slår jeg mine folder, da branchens vilkår har min interesse.

Jeg er altid til rådighed og du er meget velkommen til at ringe til mig, hvis du vil høre mere om min rådgivning. Det kan dog være, at jeg lige er ude at løbe, er på vej ned af en skipist, spæner rundt på en basketballbane eller tramper i pedalerne på en ond bakke, men jeg ringer tilbage, når jeg har fået vejret.


Før jeg kom til BACH Advokater

2016: Advokat, partner – BACH Advokater
2008: Partner, Lund Elmer Sandager Advokatfirma
2004: Møderet for Landsretten
2003: Advokat, Lund Elmer Sandager Advokatfirma
2000: Cand. Jur. fra Københavns Universitet
1998: University of British Columbia, Vancouver
1994: Monterey Institute of International Studies