M&A & Selskabsret

Hos BACH gør vi meget ud af at sætte os ind i vores klienters forretning og rationalet for den pågældende transaktion. Vi rådgiver danske og udenlandske klienter om alle aspekter i relation til køb og salg af virksomheder, herunder transaktionsstruktur, due diligence og forhandling af aftaler samt rådgivning om integration efter transaktionens afslutning. Vi har et stærkt fokus på langsigtede klientrelationer, og vi har et erfarent og sammentømret team, som også rådgiver om alle selskabsretlige forhold, herunder selskabsstruktur, kapitalforhold, fusioner og spaltninger, ejerforhold og generalforsamlingsrelaterede forhold.

Vi har indgående viden om markedstendenser, men vi ved også hvornår skræddersyede løsninger er nødvendige.

Vi gør en dyd ud af at være tilgængelige og yde værdiskabende rådgivning på et omkostningseffektivt grundlag. Vi rådgiver såvel købere som sælgere om køb og salg af virksomheder, og vi har også betydelig indsigt i og erfaring med omstruktureringer og generationsskifte for både ejerledere, P/E-fonde, industrielle og institutionelle aktører.

Kort sagt – du møder altid et erfarent team, som ikke gør tingene mere komplicerede end nødvendigt, og som har fokus på ”bolden”. Vi leverer en kommerciel juridisk løsning, som betyder at rationalet bag transaktionen opfyldes.

Vores eksperter

Niels Løber
nlo@bach.law | +45 20 12 25 77

Ricki Boye
rb@bach.law | +45 51 99 90 16