Christian Frydenlund

Advokat, partner, LL.M.
+45 22 64 64 10
cfr@bach.law

Christian Frydenlund

  • IT-ret
  • Immaterielret
  • Persondataret
  • E-handel, markedsføringsret og forbrugerbeskyttelse
  • Life Sciences & Healthcare
  • Kommercielle kontrakter

Min umættelige nysgerrighed eller rettere videbegærlighed er måske mit mest værdifulde aktiv. Dette er også grunden til, at jeg har valgt at blive ”tech-advokat”, da der er altid noget nyt at lære og opdage, når man beskæftiger sig med teknologi. Jeg ved desuden, hvor vigtigt det er at yde forretningsorienteret og pragmatisk rådgivning til mine klienter, især når sagen er juridisk og/eller teknisk kompleks, og jeg har derfor et fundamentalt behov for at kende og forstå din forretning og dine produkter – både for at tilfredsstille min egen intellektuelle nysgerrighed men særligt også for at gøre mig i stand til at give dig præcis den juridiske rådgivning, du har brug for.

Jeg har været certificeret som IT-advokat af Danske IT-Advokater siden 2020, og jeg rådgiver primært klienter i teknologirelaterede sager, hvor min høje grad af specialisering i krydsfeltet mellem IT og immaterialret virkelig kommer til sin ret.

Jeg har omfattende erfaring med at udarbejde, revidere og forhandle IT-udviklingsaftaler og licensaftaler, herunder bl.a. software, SaaS- og cloudlicensaftaler, af varierende kompleksitet og ofte med grænseoverskridende elementer for internationale såvel som danske klienter, særligt indenfor sektorerne robotteknologi og industriel automatisering, FinTech og fritid, medier og underholdning. Jeg har i kraft af dette også opnået betydelig erfaring med rådgivning i forbindelse med brug af open source-software (OSS), som er en nærmest uundgåelig og uundværlig del af det teknologiske landskab i dag.


Før jeg kom til BACH Advokater

2023-: Advokat, partner – BACH Advokater
2020-2022: Advokat, BUGGE VALENTIN Advokatpartnerselskab
2020: Certificeret IT-advokat, Danske IT-Advokater
2016-2020: Advokatfuldmægtig og advokat, Horten Advokatpartnerselskab
2016: Cand.jur. fra Københavns Universitet
2015: Master of Laws (LL.M.), "Law in a European and Global Context", Universidade Católica Portuguesa, Lissabon


Udgivelser

”Geografiske Indikationer”, Kapitel 14, Enerettighederne – Dansk Immaterialret I, Gads Forlag, 2019, medforfatter.