Reinh van Hauen

Altid til rådighed og forberedt ned til mindste detalje.

Gennem fire generationer har Reinh van Hauen leveret brød og kager af højeste kvalitet til københavnerne. I dag har virksomheden med de stolte traditioner 180 ansatte og ledes af far og søn – Knud og Klavs van Hauen. Udover at drive 5 bagerbutikker leverer Reinh van Hauen dagligt brød til Irma og en lang række virksomheder.

Siden 2011 har Reinh van Hauen fået juridisk rådgivning af advokat Jens Christian Dreyer fra BACH Advokater. ”Vi skiftede til Jens Christian for at få en advokat, der sætter sig 100% ind i tingene, er yderst omhyggelig, altid selv er på og kan rådgive præcist om, hvornår det kan betale sig at køre en sag og hvornår vi hellere skal lade være,” forklarer Klavs van Hauen.

Reinh van Hauen gør brug af Jens Christian Dreyers rådgivning inden for en lang række felter.
”Vi har Jens Christian inde over alt, der vedrører vores kontrakter, ejendomme, lejemål, tvister med leverandører, køb og salg af inventar – heriblandt især vores maskiner. Lovgivningen er jo ikke ligefrem blevet mindre kompliceret med tiden, så Jens Christians rådgivning sikrer os mod ubehagelige og kostbare overraskelser,” fortæller Klavs van Hauen.

Hvis det kommer til en sag, ligger det også i Jens Christian Dreyers hænder. ”Jeg har både været i Byretten og Landsretten med Jens Christian ved min side og jeg må bare sige, at han var forberedt ned til mindste detalje og fremførte argumenter knivskarpt og overbevisende.”

At det uanset sagens størrelse altid er Jens Christian Dreyer, som er på, oplever Klavs van Hauen som en væsentlig fordel. ”Jens Christian kender vores forretning helt til bunds, så vi skal ikke bruge tid på at forklare en anden, hvad det handler om. Dertil kommer, at Jens Christian altid er til at få fat på. Mailer jeg eksempelvis til ham kl. 19 har jeg et svar inden for en time. Det betyder rigtig meget for os, at vi ikke skal bruge tid på at jagte vores advokat – vi har rigeligt at se til i forvejen.”

Vi skiftede til Jens Christian for at få en advokat, der sætter sig 100% ind i tingene, er yderst omhyggelig, altid selv er på og kan rådgive præcist om, hvornår det kan betale sig at køre en sag og hvornår vi hellere skal lade være,” forklarer Klavs van Hauen.