Trojanlabel ApS og Domino Systems A/S

Vigtig og tilgængelig sparringspartner med stærke forretningsmæssige kompetencer.

Trojanlabel ApS og Domino Systems A/S er en del af samme koncern i Herlev, der producerer og sælger maskiner til mærkning og etikettering til erhvervslivet. Domino Systems A/S distribuerer løsninger fremstillet af Domino Printing Sciences plc i England, der har 200 forhandlere i 120 lande. Trojanlabel ApS har derimod udviklet tre digitale maskiner, der kan printe etiketter i farver til en lavere pris end traditionelle løsninger på markedet. På mindre end tre år har Trojanlabel ApS skabt en omsætning på mere end 50 millioner kroner og virksomheden er i inde i en stor vækst.

Koncernen har haft et længerevarende samarbejde med advokat og partner hos BACH Advokater, Ricki Boye, der blandt andet rådgiver om køb og salg af virksomhed og generel erhvervsret. Administrerende direktør i Trojanlabel ApS og Domino Systems A/S, Mikkel Wichmann, får mere end bare juridisk rådgivning ud af samarbejder:

”Ricki kan sætte sig ind i det forretningsmæssige, hvor han er stærkere end de andre advokater, jeg tidligere har arbejdet sammen med. Vi er en koncern i vækst og her er han en vigtig sparringspartner, som gør at jeg kan fokusere på det, som vi er gode til,” forklarer Mikkel Wichmann, der med Ricki Boyes rådgivning blandt andet har undgået at lave fodfejl i kommunikationen med banken.

Direktøren beskriver samarbejdet som rigtigt positivt, og fremhæver blandt andet Ricki Boyes rådgivning ved køb og salg af virksomhed som situationer der har været succesfulde.

Da virksomheden er i vækst kan tingene ofte gå hurtigt og her er det vigtigt, at Mikkel Wichmann har en advokat, der er tilgængelig.

”Ricki står meget til rådighed, og han svarer og sætter sig hurtigt ind i tingene. Det er ikke noget problem, at få fat på Ricki, heller ikke når han er på ferie. Jeg er samtidig meget direkte i min fremgangsmåde og det forstår han,” siger Mikkel Wichmann.

Ricki kan sætte sig ind i det forretningsmæssige, hvor han er stærkere end de andre advokater, jeg tidligere har arbejdet sammen med. Vi er en koncern i vækst og her er han en vigtig sparringspartner, som gør at jeg kan fokusere på det, som vi er gode til,” forklarer Mikkel Wichmann, administrerende direktør i Trojanlabel ApS og Domino Systems A/S.