TELE Greenland A/S / TELE-POST

Vigtig og tilgængelig sparringspartner, der får skarpe aftaler i hus.

TELE Greenland A/S – der på Grønland er kendt under navnet TELE-POST – sørger for, at hele Grønland bliver forbundet med post, internet og telefoni. De dækker et geografisk område på tusinder af kilometer og alle bosteder med mindst 70 indbyggere har adgang til mobilnettet. TELE Greenland A/S har hovedkontor i Nuuk, afdelinger i alle grønlandske byer og beskæftiger omkring 470 medarbejder.

I forbindelse med store eller komplekse aftaler samarbejder TELE Greenland A/S med advokat og partner hos BACH Advokater, Mandeep Singh Rathour, som er blevet mere end en advokat for virksomheden:

”Mandeep er fagligt dygtig, en skarp forhandler og god at samarbejde med. Vi bruger ham som sparringspartner, og har fået nogle gode aftaler i land. Kontrakterne er blevet skarpere end tidligere, når det kommer til pris, kvalitet og løsning,” forklarer Kristian Reinert Davidsen, administrerende direktør i TELE Greenland A/S.

Direktøren fremhæver blandt andet aftalen om et søkabel fra Nuuk til Aasiaat – der kommer til at forbedre telekommunikationen for 20.000 indbyggere i den nordlige del af landet – som en af de succeser, der er skabt i samarbejdet med Mandeep Singh Rathour.

TELE-POST benytter Mandeep Singh Rathour til specialiserede opgaver, hvor tilgængelighed er en vigtig faktor.

”Mandeep er god at få fat på. Han svarer hurtigt på mails og ringer altid tilbage. Det er en nødvendighed og vigtigt i et forhandlingsforløb, hvor der kan ske meget på kort tid,” siger Kristian Reinert Davidsen.

Mandeep er fagligt dygtig, en skarp forhandler og god at samarbejde med. Vi bruger ham som sparringspartner, og har fået nogle gode aftaler i land. Kontrakterne er blevet skarpere end tidligere, når det kommer til pris, kvalitet og løsning,” forklarer Kristian Reinert Davidsen, administrerende direktør i TELE Greenland A/S.