Siedle Nordic A/S

Jordnær rådgivning, der sikkert styrer sagen i land.

Når du ringer på døren hos en virksomhed kan dørtelefonen meget vel være produceret af Siedle. Foruden kommunikations- og styresystemer står Siedle også for produktion af belysning, postkasser og adgangskontrol. Firmaet blev dannet tilbage i 1750 i Tyskland og åbnede filial i Danmark i 1989, hvor København i 2008 blev hovedkontor for de fire nordiske lande under navnet Siedle Nordic A/S.

Det var netop under denne selskabsdannelse, at den dengang nyligt tiltrådte direktør, Per Thomsen, stiftede bekendtskab med advokat og partner hos BACH Advokater, Henrik Dietz.

”Der havde været en del kaos, og pludselig kom det til at gå meget stærkt med selskabsdannelsen. Min forgænger talte med revisorer og advokater i hele norden, mens jeg havde et mål om kun at bruge en advokat. Den opgave tog Henrik på sig, og han kunne styre det sikkert i mål,” forklarer administrerende direktør i Siedle Nordic A/S, Per Thomsen.

Når direktøren har brug for juridisk bistand er det altid Henrik Dietz, som han ringer til. Herefter vurderer Henrik Dietz om han kan håndtere sagen personligt, ellers sender han den videre til en advokat i hans netværk. Det er en klar fordel for Per Thomsen at have en advokat, der kender virksomheden:

”Jeg har kun haft positive oplevelser med Henrik som advokat. Han er jordnær og god at tale med og så siger han fra, hvis det ikke kan betale sig for os at køre en sag. Jeg har en meget direkte tilgang til tingene, og det får han til at fungere på det praktiske niveau,” siger Per Thomsen.

BACH Advokater står blandt andet for erhvervslejeret og ansættelsesret i samarbejdet med bygningskommunikationsfirmaet. Direktøren husker især en afskedigelsessag, hvor han med BACH Advokaters rådgivning fik styr på stressniveauet:

”Fagforeningen var inde over sagen, og da vi ikke er fagligt organiseret var sagen en stor stressfaktor. Vi kom OK ud af sagen og lærte meget, men den største fordel var, at jeg kunne slippe for stressen,” understreger Per Thomsen.

Jeg har kun haft positive oplevelser med Henrik som advokat. Han er jordnær og god at tale med og så siger han fra, hvis det ikke kan betale sig for os at køre en sag. Jeg har en meget direkte tilgang til tingene, og det får han til at fungere på det praktiske niveau,” siger Per Thomsen, adm. direktør i Siedle Nordic A/S