Sheltons

Succesfuld rådgivning, der har sat skub i opgaverne for internationalt skatterådgivningsfirma.

Sheltons er et internationalt skatterådgivningsfirma med afdelinger i Australien, Storbritannien, Malta og Danmark. Firmaet har haft en dansk afdeling siden 1995, hvor man rådgiver udenlandske investorer, der har danske interesser, såsom investeringer, salg og eksport og ansættelser i Danmark.

Andrew Woods er direktør for Sheltons danske afdeling og begyndte samarbejdet med advokat og partner hos BACH Advokater, Henrik Dietz, i forbindelse med en international organisation, der skulle skifte identitet fra et anpartsselskab til et aktieselskab. Samtidig skulle organisationen flytte fra Danmark til Malta.

”Processen var sat i gang to år før af andre advokater, og vi kom ikke rigtigt nogen vegne. Med Henriks hjælp tog det 12 måneder at omdanne og flytte organisationen. Det var en stor succes for os,” forklarer Andrew Woods, direktør i Sheltons Denmark.

Andrew Woods betegner BACH Advokater som et professionelt firma, der er proaktive i at identificere potentielle problemer, og han betegner samarbejdet med Henrik Dietz som fremragende:

”Henrik er professionel, troværdig og så forklarer han tingene på en simple måde, så jeg ved, hvad jeg skal gøre. Han er meget tilgængelig og jeg kan ringe eller skrive til ham i weekenden og få svar. Det er vigtigt for os, for vi arbejder med skæve deadlines, da vores klienter er internationale firmaer, der befinder sig i andre tidszoner,” siger Andrew Woods.

Henrik er professionel, troværdig og så forklarer han tingene på en simple måde, så jeg ved, hvad jeg skal gøre. Han er meget tilgængelig og jeg kan ringe eller skrive til ham i weekenden og få svar. Det er vigtigt for os, for vi arbejder med skæve deadlines, da vores klienter er internationale firmaer, der befinder sig i andre tidszoner,” siger Andrew Woods, direktør i Sheltons Denmark.