ROS Therapeutics ApS

Specialiseret og reel rådgivning har sikret kapital og skabt tryghed for nyt dansk biotekselskab.

ROS Therapeutics er et nystiftet dansk biotekselskab, der vil revolutionere behandlingen for personer med leddegigt. Det skal ske med et forbedret methothrexat-middel kaldet Targeted-MTX. Et medikament uden de uheldige bivirkninger, som methothrexat normalt giver leddegigt-patienter. Det skal se ved, at medicinen kun virker der, hvor patienten har gener af leddegigten.

Biotekselskabet havde i første omgang kontaktet et større advokatfirma, for at få hjælp til at rejse kapital, men følte sig utrygge ved den rådgivning, som de fik. Anbefalingen landede herefter på advokat og partner i BACH Advokater, Ricki Boye, der hurtigt overbeviste ROS Therapeutics om, at et samarbejde med ham ville gøre livet nemmere for det nystiftede biotekselskab:

”Jeg tror ikke, at jeg kunne finde en bedre advokat. Ricki viser en stor interesse for vores firma og han er enormt reel. Han har vejledt små firmaer som os før og erfaring med at rejse kapital. Det afdramatiserede hele processen for os,” siger Hanne Damgaard Jensen, CEO og stifter af ROS Therapeutics.

Ricki Boye har for ROS Therapeutics udarbejdet de nødvendige dokumenter og hjulpet med at rejse millioner i kapital. Det betyder meget for Hanne Damgaard Jensen, at hun har en betroet rådgiver som er tilgængelig.

”Ricki er nem at få fat på, han kender vores forretning og det er altid ham, som vi taler med. Det er klart en fordel i forhold til et større advokatfirma, hvor man bliver smidt rundt til forskellige medarbejdere og kan få et indtryk af, at de kun er ude på at tjene penge. Med Ricki ved vi, at vi bruger vores penge på de rigtige ting,” forklarer Hanne Damgaard Jensen.

Jeg tror ikke, at jeg kunne finde en bedre advokat. Ricki viser en stor interesse for vores firma og han er enormt reel. Han har vejledt små firmaer som os før og erfaring med at rejse kapital. Det afdramatiserede hele processen for os,” siger Hanne Damgaard Jensen, CEO og stifter af ROS Therapeutics.