Roast Coffee ApS

Engageret sparringspartner, der giver tryghed og skaber nye muligheder.

Drømmer du om at få leveret fristristet kaffe lige til døren, så har Roast Coffee ApS løsningen. Bønnerne bliver ristet på Islands Brygge, hvor Roast Coffee ApS har egen kaffebar. Samtidig har Roast Coffee ApS lanceret deres egen mærkning kaldet ”50-50”, som sikrer at kaffebønderne får udbetalt halvdelen af markedsprisen, når de sælger deres kaffe gennem Roast Coffee ApS. Det er ti gange mere, end hvad de får ved salg til fair trade markedspris.

Kaffefirmaet har eksisteret siden 2014, og benytter sig af advokat og partner hos BACH Advokater, Claus Bach Christensen, til rådgivning om alt omkring virksomheden.

”Claus er meget professionel og inde i sagerne. Han er mere end en advokat for mig, han er også en sparringspartner. Han er meget engageret og altid tilgængelig, og så er han god til at skabe netværk og meget proaktiv, når han ser muligheder for min forretning,” siger direktør og stifter af Roast Coffee ApS, Andreas Astrup.

I etableringen af Roast Coffee ApS’ eget mærke og forening ”50-50”, skabte Claus Bach Christensen kontakt til en advokat i Sverige, da en etablering i Sverige gav nogle ekstra fordele.

”Claus har rykket på nogle områder, som jeg ikke selv har tænkt over. Jeg fik noget ekstra ud af, at ”50-50” blev etableret i Sverige, og Claus giver mig god feedback og en sikkerhed i hverdagen,” forklarer Andreas Astrup.

Claus er meget professionel og inde i sagerne. Han er mere end en advokat for mig, han er også en sparringspartner. Han er meget engageret og altid tilgængelig, og så er han god til at skabe netværk og meget proaktiv, når han ser muligheder for min forretning,” siger direktør og stifter af Roast Coffee ApS, Andreas Astrup.