place2live A/S

Fleksibel og dygtig sparringspartner, der giver direktør for mæglerkæde ro i hverdagen.

place2live A/S er din uafhængige ejendomsmægler, hvilket betyder, at de ikke modtager betaling for at henvise til faste finansielle samarbejdspartnere. Det er med til at give kunderne den bedst mulige løsning, da mægleren ikke har nogle økonomiske bagtanker. Kæden har 14 butikker med stort lokalkendskab placeret i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Fredericia, og der er mange flere på vej.

Da den administrerende direktør og indehaver af place2live A/S, Henrik V. Høegh, havde brug for en ny advokat faldt valget på advokat og partner i BACH Advokater, Jens Christian Dreyer.

”Jens Christian er fagligt dygtig og så har han en forretningsmæssig forståelse og tilgang til sagerne. Han har et balanceret syn på sagerne, er taktisk begavet og overholder altid sine deadlines,” siger Henrik V. Høegh, indehaver og administrerende direktør i place2live A/S.

Direktøren har haft glæde af Jens Christians rådgivning i flere forskellige typer sager – blandt andet en sag om en uoverensstemmelse med en samarbejdspartner, og en sag om optagelse af to partnere i en eksisterende mæglerforretning.

”Jeg har fået rigtig god sparring i udformningen af en ny partnerskabsaftale, som vi skal bruge, når vi optager nye partnere. Jens Christian har arbejdet videre med en eksisterende aftale, hvor han har formået at tviste nogle yderligere ting. Sagen om uoverensstemmelsen var kompleks, men Jens Christian løste den, således at vi slap for en lang, dum og dyr retssag,” forklarer Henrik V. Høegh.

Det er vigtigt for Henrik V. Høegh at have en advokat, som er til at få fat på, når der opstår et problem, og det har han fået med Jens Christian Dreyer:

”Juridiske sager er sjældent positive, og derfor er det vigtigt at få afgjort, om der er et problem eller ej. Med Jens Christian føler jeg, at der sker noget, for han er fleksibel og tilgængelig og så svarer han altid hurtigt på mine spørgsmål, når jeg ringer,” forklarer Henrik V. Høegh, der også roser kontoret hos BACH Advokater for at have et godt overblik og løse opgaverne på en proaktiv måde.

Jens Christian er fagligt dygtig og så har han en forretningsmæssig forståelse og tilgang til sagerne. Han har et balanceret syn på sagerne, er taktisk begavet og overholder altid sine deadlines,” siger Henrik V. Høegh, indehaver og administrerende direktør i place2live A/S.