MT Spray A/S

Engageret rådgivning, der er altid er til at få fat på.

Siden 1987 har MT Spray A/S solgt dyser og dyse-tilbehør til industrien i Danmark. Firmaet har landets største sortiment af dyser og tilbehør og er landets førende, når det kommer til salg og rådgivning.

Direktør og ejer i MT Spray A/S, Marianne Tofte, fik anbefalet advokat og partner hos BACH Advokater, Niels Christian Døcker, da hun ønskede at sælge sin virksomhed. Det krævede en advokat, som havde kompetencerne til at forhandle en international aftale på plads, og dem fandt hun hos Niels Christian Døcker. Den amerikanske leverandør satte sig dog imod salget, så virksomheden er i dag fortsat på danske hænder:

”Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at få salget igennem. Niels Christian kunne ikke gøre mere. Han er rigtig god at have en dialog med, og han spørger altid ind til sagen. Han er ikke svær at få fat på, og han ringer altid tilbage,” forklarer Marianne Tofte.

Hos BACH Advokater er det samme advokat, der håndterer den enkelte sag gennem hele processen. Det er en fremgangsmåde, som Marianne Tofte sætter stor pris på.

”Det er rigtigt rart kun at have en advokat inde over en bestemt sagt. Det bliver forvirrende, hvis flere skal sættes ind i tingene,” siger Marianne Tofte, der på sigt har et ønske om at få Niels Christian Døcker til at blive en del af firmaets bestyrelse.

Niels Christian er rigtig god at have en dialog med, og han spørger altid ind til sagen. Han er ikke svær at få fat på, og han ringer altid tilbage,” siger Marianne Tofte, direktør og ejer af MT Spray A/S.