Londero Mosaik A/S

Kompetent rådgivning har sparet tid og penge for gulvbelægningsfirma.

Når du går en tur på Amager Torv, eller er på vej fra terminal 1 til 2 i Københavns Lufthavn, gennem den såkaldte forbindelsesfinger, så er underlaget skabt af Londero Mosaik A/S, hvor man udfører flise-, mosaik- og naturstensarbejde efter italienske traditioner. Firmaet har eksisteret siden 1971 og begyndte med få medarbejdere, mens det i dag er vokset til et aktieselskab med omkring 50 ansatte.

Siden 2015 har Londero Mosaik A/S benyttet sig af BACH Advokater, hvor advokat og partner Peter Broen begyndte hos BACH. Samarbejdet mellem gulvbelægningsfirmaet og advokaten har varet omkring fem år:

”Vi har valgt Peter, fordi han er dygtig og behandler vores sager omhyggeligt. Han kommer med gode løsninger og rådgivning og så er han en kompetent advokat, der sætter sig ind i tingene og viser en oprigtig interesse for vores firma,” siger medejer af Londero Mosaik A/S, Veronika Londero.

Londero Mosaik har tidligere benyttet sig af andre advokater, men hos BACH Advokater er det samme advokat, der tager sig af firmaets sager. Det giver et glat samarbejde:

”Det har helt sikkert betydet noget, at vi har en fast advokat som har en forståelse for vores firma og for de udfordringer, vi kæmper med,” forklarer Veronika Londero.

Det tætte samarbejde og Peter Broens indsigt i firmaet har haft økonomiske og tidsbesparende fordele for firmaet:

”Vi havde en tvist med en hovedentreprenør, hvor Peter kom med nogle gode anbefalinger til, hvordan vi kunne løse problemerne hurtigere. Selvom sagen stadig kører, har det sparet os både tid og penge,” understreger Veronika Londero.

Foruden tvister med entreprenør, har Peter Broen også hjulpet Londero Mosaik A/S med inkassosager, hvor de skyldte beløb hurtigt er blevet hentet ind, samt hjulpet firmaet med boligkøb.

Indtil videre er det ikke blevet til nogle retssager, men det er der en god grund til:

”Vi har sluppet for at være i retten, da Peter har løst udfordringerne inden det kom så vidt,” slutter Veronika Londero.

Vi har valgt Peter, fordi han er dygtig og behandler vores sager omhyggeligt. Han kommer med gode løsninger og rådgivning og så er han en kompetent advokat, der sætter sig ind i tingene og viser en oprigtig interesse for vores firma,” siger medejer af Londero Mosaik A/S, Veronika Londero.