Komplex IT A/S

Indsigt i virksomhed og kompetent rådgivning gør hverdagen lettere for it-forhandler.

Hos Komplex IT A/S står it-specialister klar til at levere, drive og designe it-systemer til virksomheder. De sørger blandt andet for enklere og lettere serverløsninger, og for at virksomhedens data er bedre sikret mod angreb udefra.

Komplex IT A/S har samarbejdet med advokat og partner hos BACH Advokater, Claes Christensen, gennem 11 år, og bruger ham til alt juridisk, som fx kundekontrakter og sagsanlæg. Den adm. direktør i Komplex IT A/S, sætter pris på, at han får rådgivning fra en samarbejdspartner, som han kender og har tillid til.

”Claes er nærværende og forstår vores virksomhed. Han er fleksibel og vender hurtigt tilbage, når vi har brug for rådgivning. Det betyder, at jeg kan have fokus på min egen forretning og på at levere det bedste produkt til mine kunder,” forklarer Jesper Fredensborg Jensen, adm. direktør i Komplex IT A/S.

I løbet af det mangeårige samarbejde har der været situationer, hvor Claes Christensen har skulle stille op med kort varsel, hvilket er sket. Den administrerende direktør har været tilfreds med de beslutninger, som der er blevet truffet:

”Når jeg ser tilbage kan jeg ikke finde noget i rådgivningen, som har være forkert. Vi har ikke truffet nogle forkerte beslutninger, og vi er kommet igennem på den bedst tænkelige måde,” siger Jesper Fredensborg Jensen.

Claes er nærværende og forstår vores virksomhed. Han er fleksibel og vender hurtigt tilbage, når vi har brug for rådgivning. Det betyder, at jeg kan have fokus på min egen forretning og på at levere det bedste produkt til mine kunder,” siger Jesper Fredensborg Jensen, adm. direktør i Komplex IT A/S.