Jan Magnussen

BACH Advokater holder styr på aftaler og økonomien, så Jan Magnussen kan koncentrere sig om at køre racerløb.

Jan Magnussen er den mest vindende danske racerkører gennem tiden, og det er blandt andet blevet til fire Le Mans sejre i GT1 klassen og deltagelse i 25 Formel 1-grandprixer. Racerkøreren er testkører hos General Motors, hvor han primært kører i biler af mærket Corvette.

Siden 2015 har advokat og partner hos BACH Advokater, Claus Bach Christensen, stået for rådgivning og advokatbistand for Jan Magnussen, og samarbejdet har været økonomisk fordelagtigt for racerkøreren:

”Jeg bruger især Claus til rådgivning, da han er interesseret i motorsport. Han har brugt sit netværk til at skaffe mig sponsorer, og det har været med til at udvide min forretning, hvilket har været meget værdifuldt for mig,” forklarer Jan Magnussen.

En af udfordringerne ved at køre løb, ifølge Jan Magnussen, er at det bliver dyrere, jo bedre man bliver. Det kræver mere træning, dyrere biler og dygtigere folk. Samtidig er det en branche, hvor tingene sker i et højt tempo.

”Jeg kan altid få fat på Claus, og det er en kæmpe sikkerhed. Det går hurtigt i motorsport, og så kan man ikke vente to til tre dage. Møder med en ny kører kan opstå ud af den blå luft, og her er Claus vigtig og god til at få det økonomiske til at hænge sammen,” siger Jan Magnussen.

For Jan Magnussen er det vigtigt, at der er styr på tingene, og samarbejdet med Claus Bach Christensen giver ham en ro, hvilket har betydning for hvordan han præsterer i løb.

”Tingene kører nemmere med Claus som advokat, og jeg har mere ro i hovedet af, at der er 100 procent styr på tingene. Hvis jeg har tankerne et andet sted, når jeg kører ræs, er der bare en anden der kører hurtigere end mig. Racerløb handler om tiendedele og hundrededele, og derfor er det vigtigt at holde fokus,” forklarer Jan Magnussen.

Tingene kører nemmere med Claus som advokat, og jeg har mere ro i hovedet, at der er 100 procent styr på tingene. Hvis jeg har tankerne et andet sted, når jeg kører ræs, er der bare en anden der kører hurtigere end mig. Racerløb handler om tiendedele og hundrededele, og derfor er det vigtigt at holde fokus,” forklarer Jan Magnussen.