ICM A/S

Kompetent bestyrelsesformand og vigtig samarbejdspartner, især i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, selskabsretlige forhold samt generelt erhvervsret.

ICM A/S er Danmarks førende leverandør af arbejdsmiljøløsninger og blev grundlagt tilbage i 1946. I de seneste år har ICM A/S opkøbt fire andre sikkerheds- og arbejdsmiljøvirksomheder, og er i dag storleverandør og forhandler af sikkerhedsudstyr i både indland og udland. Derudover leverer ICM A/S ydelser som uddannelse, eftersyn og risikovurdering.

Virksomheden valgte at kigge udad, da de skulle vælge en ny formand for bestyrelsen. Valget endte på advokat og partner i BACH Advokater, Ricki Boye, der ifølge adm. direktør for ICM A/S, Jan Selchau, har været et tiltrængt pust udefra:

”Familieejede og ejerstyrede virksomheder tænker ofte, at de har den nødvendige erfaring og svar på alting selv, da det hele går meget godt. Men intet kunne være længere fra sandheden,” forklarer Jan Selchau og uddyber valget:

”Med Ricki Boye har vi fundet en person, der forstår vores virksomhed, som interesserer sig i udviklingen af vores firma og som stiller konstruktive spørgsmål til drift og strategi. Han er vores rådgiver på det juridiske område, men han er også ekstremt brugbar som vores primære sparringspartner i finansielle og forretningsmæssige øjemed.”

Med Ricki Boye har vi fundet en person, der forstår vores virksomhed, som interesserer sig i udviklingen af vores firma og som stiller konstruktive spørgsmål til drift og strategi. Han er vores rådgiver på det juridiske område, men han er også ekstremt brugbar som vores primære sparringspartner i finansielle og forretningsmæssige øjemed,” siger Jan Selchau.