GO DREAM A/S

Løsningsorienteret og kompetent rådgivning, der vinder sager.

Mangler du en gave i sidste øjeblik, eller vil du give en speciel oplevelse, så har oplevelsesgaver fra GO DREAM A/S løsningen. Gavekort til alt lige fra ture i Tivoli og på café til en tur i rummet står pakket og parat i blandt andet landets boghandlere og supermarkeder.

Der er i dag omkring 50 personer ansat i firmaet og samarbejdet med advokat og partner hos BACH Advokater, Jens Christian Dreyer, har stået på siden 2014. Et samarbejde, der kom i stand efter en anbefaling. Den første opgave, som Jens Christian Dreyer blev sat på, var at overtage en igangværende retssag:

Vores daværende advokat stoppede som praktiserende advokat og nævnte, at Jens Christian både var fornuftig og fleksibel. Jeg vil beskrive Jens Christian som diplomatisk, løsningsorienteret og kompetent. Nogle advokater er konfliktorienterede og det er ikke altid den bedste taktik. Derfor sætter vi pris på hans fremgangsmåde,” siger stifter og administrerende direktør i GO DREAM A/S, Nicolai Bille Krogh.

Jens Christian Dreyer har vundet to ud af to retssager – blandt andet en retssag mod Jensens Bøfhus. Det betegner direktøren som et succeshistorie.

GO DREAM har en anden jurist i sin bestyrelse, som også var ham der anbefalede Jens Christian Dreyer. Det betyder, at der kan komme flere vurderinger ind over en sag. Her er Jens Christian Dreyers viden om firmaet en vigtig del af samarbejdet:

Jens Christian er åben for denne sparring og det er en fordel, at han kender vores firma. Så kommer vi hurtigt ind til sagens kerne,” forklarer Nicolai Bille Krogh.

Jens Christian er åben for denne sparring og det er en fordel, at han kender vores firma. Så kommer vi hurtigt ind til sagens kerne,” forklarer Nicolai Bille Krogh.