Gidselforhandler Jack Bohr-Christensen

Hurtig og faglig rådgivning giver gidselforhandler sikkerhed i hverdagen.

Som gidselforhandler opererer Jack Bohr-Christensen i flere af verdens brændpunkter i Mellemøsten og Østeuropa. Udover at være uddannet gidselforhandler, er han også fast kommentator på Radio 24/7, hvor han deler ud af sin ekspertise om terror og gidselsituationer.

I de første år gav hans virksomhed underskud, og det fik SKAT til at køre en sag mod ham, da de betegnede virksomheden som en hobbyvirksomhed. Jack Bohr-Christensens revisor anbefalede ham derfor til at tage kontakt til advokat og partner hos BACH Advokater, Henrik Dietz.

”Inden vi begyndte sagen, vurderede Henrik, om det kunne betale sig for mig at gå videre med sagen. Det var rart og gav en tryghed. Vi valgte at gå videre med sagen, som vi vandt, uden at jeg behøvede at møde op,” forklarer gidselforhandler Jack Bohr-Christensen.

I det år, hvor sagen forløb, begyndte Jack Bohr-Christensens virksomhed at give overskud og gå bedre, og han har efterfølgende brugt Henrik Dietz til rådgivning om at flytte noget af virksomheden til udlandet. Han betegner samarbejdet med Henrik Dietz som professionelt og sætter pris på, at han hurtigt får svar på sine henvendelser:

”Henrik har en detaljeret tilgang til sagerne og er kanon god til at rådgive. Han er meget energisk og så får jeg altid hurtigt svar, når jeg henvender mig. Det giver en stor tryghed, at jeg ikke skal gå og vente i uvished,” siger Jack Bohr-Christensen.

Henrik har en detaljeret tilgang til sagerne og er kanon god til at rådgive. Han er meget energisk og så får jeg altid hurtigt svar, når jeg henvender mig. Det giver en stor tryghed, at jeg ikke skal gå og vente i uvished,” siger gidselforhandler Jack Bohr-Christensen.