Fonden Dansk Standard

Grundig og tilgængelig rådgivning, der skaber tryghed.

Standarder sørger for, at USB-stik passer til alle computere, og at motorsaven ikke laver livsfarlige vibrationer, når du tænder den. Der er i dag 27.000 gældende standarder i Danmark, hvoraf 98 procent er internationale. Hos Dansk Standard tager man sig af standardisering og tilbyder uddannelse og rådgivning i standarder.

Fonden benytter sig af advokat og partner hos BACH Advokater, Niels Christian Døcker, til rådgivning om blandt andet virksomhedsoverdragelser, kontraktvurderinger og erhvervsret. Den administrerende direktør i Dansk Standard, Anne Hasløv Stæhr, er selv advokat og har haft et mangeårigt samarbejde med Niels Christian Døcker, der gør hende tryg:

”Vi spiller utroligt godt sammen, og vi har et fremragende samarbejde. Jeg ved, der er styr på tingene, og jeg behøver ikke dobbelttjekke hans arbejde. Niels Christian er grundig og bider sig fast. Man kan stole på ham, og han er der med det samme, når jeg har brug for ham,” forklarer Anne Hasløv Stæhr.

Den administrerende direktør peger på frasalget af et datterselskab hos Dansk Standard, som en af de succeshistorier, som samarbejdet har bragt med sig.

”Det var et rigtigt godt forløb, hvor han beviste vigtigheden af, at man altid kan regne med ham,” siger Anne Hasløv Stæhr.

Vi spiller utroligt godt sammen og vi har et fremragende samarbejde. Jeg ved, der er styr på tingene og jeg behøver ikke dobbelttjekke hans arbejde. Niels Christian er grundig og bider sig fast. Man kan stole på ham, og han er der med det samme, når jeg har brug for ham,” forklarer Anne Hasløv Stæhr, adm. direktør i Dansk Standard.