Behandlingsskolerne ApS

Hurtig og kompetent rådgivning gør hverdagen nemmere for behandlingstilbud for børn og unge med psykiske diagnoser.

Hos Behandlingsskolerne ApS arbejder man for, at børn og unge får et så almindeligt liv som muligt på trods af deres udfordringer. Behandlingsskolerne består af en række behandlings- og uddannelsestilbud i København til børn og unge med diagnoser som autisme, ADHD, angst og spiseforstyrrelser. Filosofien er at have fokus på den enkeltes behov, men også stille krav og udfordre dem.

Behandlingsskolerne benytter sig af advokat og partner hos BACH Advokater, Niels Christian Døcker, til rådgivning om blandt andet ejeraftaler, kontrakter og virksomhedsforhandlinger.

”Med Niels Christians rådgivning er vi kommet i mål med det vi ønskede, og det har givet os en stor sikkerhed i hverdagen. Det er et stærkt samarbejde, der bærer præg af en høj faglig viden,” forklarer administrerende direktør for Behandlingsskolerne ApS, Christopher Moyell Juul.

Den administrerende direktør sætter pris på, at Niels Christian Døcker har en god indsigt i virksomheden, hvilket gør, at han er god til at rådgive i feltet mellem, hvad der er god jura og hvad som virker rent forretningsmæssigt.

”Hans rådgivning betyder, at vi hurtigt forstår sagen og får præsenteret en potentiel løsning. Det gør, at jeg som administrerende direktør sparer tid og penge og får det resultat, som jeg vil have,” siger Christopher Moyell Juul.

For Behandlingsskolerne er det vigtigt, at de som en mindre virksomhed ikke bliver prioriteret lavere end større klienter. Derfor sætter de pris på, at det er Niels Christian Døcker, der behandler sagen fra start til slut.

”Niels Christian har høj integritet i sin rådgivning, som samtidig er i øjenhøjde. Vi hører altid fra Niels Christian samme dag og nogle gange inden for en time. Det er en kæmpe hjælp og tryghed, at det er samme advokat, der sidder med sagen, og at den ikke bare bliver givet videre til en fuldmægtig,” forklarer Christopher Moyell Juul.

“His consulting means that we get a rapid understanding of the case and are presented with a potential solution. As CEO that means that I’m saving time and money and reach the result that I want,” says Christopher Moyell Juul.