Anti-Rust Roskilde / Dinitrol Center Roskilde

Tilgængelig rådgivning, der giver tryghed i hverdagen.

Dinitrol Center Roskilde – også kendt som Anti-Rust Roskilde – er specialister i rustbeskyttelse og har samtidig eget værksted og autoforhandler i huset. Firmaet er også kendt som Anti-Rust Roskilde og har eksisteret siden 1988. Her kan du få hjælp til al service af biler, motorcykler, haveredskaber og lignende.

Indehaver hos Dinitrol Center Roskilde, Jan Kvist, begyndte samarbejdet med advokat og partner hos BACH Advokater, Claus Bach Christensen, efter en anbefaling fra sin revisor. Jan Kvist’s gamle advokat var gået på pension, og han var utilfreds med sin daværende advokat. Jan Kvist havde ombygget en Harley-Davidson motorcykel, hvilket fik SKAT til at opkræve en ny registreringsafgift. Med Claus Bach Christensen’s hjælp vandt han sagen, og han har i dag et helt specielt forhold til sin advokat:

”Jeg føler, jeg har fået mere end en advokat. Claus giver mig tryghed, hvis jeg står i en situation, hvor jeg er urolig. Han taler ikke i komplicerede juridiske vendinger, og han forklarer tingene, så jeg kan forstå dem. Spørger jeg ind til noget, får jeg en forklaring på et splitsekund. Siden jeg har fået Claus som advokat, er de sager, jeg har haft, gået ud til min fordel,” siger Jan Kvist.

BACH Advokater har rådgivet Jan Kvist i blandt andet generationsskifte, forsikringssager, inkassosager og ved huskøb. To gange er det blevet til retssager, og begge sager er gået ud til Jan Kvists fordel. For Jan Kvist er det vigtigt at have en advokat, der er tilgængelig.

”Jeg kan få rådgivning nærmest 24 timer i døgnet. Sidder han i møde, ringer han altid tilbage og det betyder utroligt meget. Personligt har jeg den indstilling, at det skal gå derudaf. Jeg kan ikke arbejde med folk, jeg ikke kan få fat på, eller som vender tilbage efter to til tre dage. Derfor er jeg glad for, at jeg har Claus som advokat, så jeg mærker fremdrift,” forklarer Jan Kvist.

Jan Kvist betegner BACH Advokater som et moderne advokatkontor med specialiserede advokater, hvor han får rådgivning til fair priser.

Jeg føler, jeg har fået mere end en advokat. Claus giver mig tryghed, hvis jeg står i en situation, hvor jeg er urolig. Han taler ikke i komplicerede juridiske vendinger, og han forklarer tingene, så jeg kan forstå dem. Spørger jeg ind til noget, får jeg en forklaring på et splitsekund. Siden jeg har fået Claus som advokat, er de sager, jeg har haft, gået ud til min fordel,” siger Jan Kvist, indehaver af Dinitrol Center Roskilde.