Amazing Space ApS

Unikt brancheindblik og altid hurtig og kompetent rådgivning.

Amazing Space ApS er et wellness-firma med spa og egen produktlinje af økologiske cremer, kosttilskud og meget mere. Spaen er beliggende i luksuriøse omgivelser på Hotel d’Angleterre, hvor der er tilknyttet 20 behandlere, og der er samtidig tilknyttet en filial beliggende i Well-come Fitness i Hellerup. Amazing Space åbnede i 2002 og har vundet flere priser, blandt andet årets spa ved Danish Beauty Awards i 2015.

Amazing Space benytter sig af advokat Jens Christian Dreyer, indenfor områderne selskabsret, skatteret, ansættelsesret og generel rådgivning. Partner i Amazing Space ApS, Mikkel Stensballe, føler han altid får lige præcis den rådgivning han ønsker:

”Jens Christian giver hurtig og pålidelig rådgivning. Han vender lynhurtigt tilbage på vores henvendelser, og så er han er der for os – også selvom han er på ferie,” forklarer Mikkel Stensballe.

Jens Christian Dreyer har tidligere arbejdet som advokat i USA, og da wellness-firmaet sælger produkter til to amerikanske virksomheder drager de fordel af hans viden om det amerikanske marked.

”Vi ved, at det hurtigt kan gå amok i USA – fx hvis et barn spiser vores cremer. Jens Christian kender deres retssystem indefra, og vi har derfor brugt ham i rådgivningen om produktansvar,” siger Mikkel Stensballe.

Samtidig har Jens Christian Dreyer en forståelse for og et indblik i kosmetikbranchen, som Amazing Space sætter stor pris på.

”Jens Christian ved hvor man skal sætte ind for at en forretning skal give overskud, og så har han et godt økonomisk indblik,” slutter Mikkel Stensballe.

Jens Christian ved hvor man skal sætte ind for at en forretning skal give overskud, og så har han et godt økonomisk indblik,” forklarer Mikkel Stensballe