Alkalon A/S

Vigtig sparringspartner, der skaber aftaler som holder.

Hos Alkalon A/S har man taget kampen op mod de store internationale producenter af nikotintyggegummi. Firmaet har adresse i Glostrup, hvor Alkalons laboratorie har specialiseret sig i at udvikle medicinsk tyggegummi, der med licens bliver solgt på det europæiske marked.

Under et hektisk forløb, hvor firmaet var løbet tør for penge, pegede Alkalons bank på advokat og partner hos BACH Advokater, Ricki Boye. Inden da havde Alkalon været tilknyttet et større advokatfirma.

”Som lille aktør fik vi slet ikke nok opmærksomhed i det store advokatfirma. Til gengæld har jeg oplevet fantastisk service hos BACH Advokater, og jeg har et ganske udmærket samarbejde med Ricki, der skaber nogle aftaler som holder. Derudover er det en kæmpe fordel, at jeg kan bruge Ricki som sparringspartner inden møder med bestyrelsen,” forklarer administrerende direktør i Alkalon A/S, Bjarne Pedersen.

I dag er mulighederne større end problemerne for medicinalvirksomheden, der efter halvandet års arbejde har fusioneret med en del af det britiske firma Revolymer, der har frasolgt deres produktion af nikotin-tyggegummi til Alkalon A/S. Under forløbet var det nødvendigt, at Ricki Boye var tilgængelig:

”Ricki er hurtig til at svare og det er vigtigt i en fusionssag, der til tider går hurtigt og andre gange langsomt. Derudover er Ricki pragmatisk og let at samarbejde med,” siger Bjarne Pedersen, adm. direktør i Alkalon A/S.

Som lille aktør fik vi slet ikke nok opmærksomhed i det store advokatfirma. Til gengæld har jeg oplevet fantastisk service hos BACH Advokater, og jeg har et ganske udmærket samarbejde med Ricki, der skaber nogle aftaler som holder. Derudover er det en kæmpe fordel, at jeg kan bruge Ricki som sparringspartner inden møder med bestyrelsen,” siger administrerende direktør i Alkalon A/S, Bjarne Pedersen.