Addition A/S

Fleksibel rådgivning, der får styr på komplicerede problemer.

Addition A/S er en international IT-konsulentvirksomhed, der skaber kreative web- og digitale løsninger til både store og små virksomheder. Addition A/S rådgiver blandt andet om søgemaskineoptimering, design, CMS-løsninger, sociale medier og hvordan ens virksomhed får en stærk digital strategi.

Under en etablering af et nyt selskab blev direktøren fra Addition A/S, Christoffer Spangenberg, anbefalet advokat og partner hos BACH Advokater, Ricki Boye, af hans revisor, der beskrev ham som en advokat med stærk erfaring indenfor virksomhedsetableringer.

”Han har været en stor hjælp for os, for han har både en forretningsmæssig forståelse og indsigt. Han finder løsninger på komplekse problemstilling, og har gjort tingene lettere for os,” forklarer direktør i Addition A/S, Christoffer Spangenberg.

IT-konsulentvirksomheden benytter blandt andet BACH Advokater til kontraktforhandlinger, virksomhedsoverdragelser og personalesager. Direktøren har altid fået god rådgivning og sætter pris på et gnidningsfrit samarbejde med Ricki Boye.

”Ricki er lyttende, nede på jorden og har integritet. Hans personlighed passer godt til min, og vi har en god kemi, hvilket er meget vigtigt. Han giver mig god sparring, han er fleksibel og altid til at få fat på,” slutter Christoffer Spangenberg.

Han har været en stor hjælp for os, for han har både en forretningsmæssig forståelse og indsigt. Han finder løsninger på komplekse problemstilling, og har gjort tingene lettere for os,” forklarer direktør i Addition A/S, Christoffer Spangenberg.